SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kungsängens Idrottsförening
Fotboll

Välkomna Till P17 Lag vit

Vi är i skrivande stund 19 spelare och 3 tränare i laget. 

 

Ny spelare?

Har du ett barn som är intresserad av att börja spela fotboll med oss i lag P17 vit? Kul!

Just nu har vi en stor grupp med spelare i vårt lag vilket är jätteroligt men det betyder också att vi inte kan garantera en plats.

 

Vill du komma och provspela eller har du några funderingar? 

Kontakta lagadmin på fbpf17@kifen.se

 

Förväntningar

När du är medlem eller har ett barn som är medlem i Kungsängens IF förväntas:


Som spelare förväntas du:

- älska din sport

- vara en schysst kompis

 

Som förälder förväntas du:

- Ställa upp på de olika arrangemang som föreningen och laget beslutar. (Det kan tex vara skjutsning till och från matcher, lotteriförsäljning, funktionär vid cuper mm.)

- Se till så att medlemsavgiften och andra beslutade avgifter betalas i tid.

- Närvara vid föräldramöten. Det är då riktlinjer för lagets verksamhet eventuellt tas upp.

- Hjälpa ditt barn med planering så att barnet kommer i tid till träning och match och även hinner med skolarbete.

- Svara på kallelser om närvaro eller ej.

- Komma till träningar och match och heja på laget ibland

 

Anmälan/Kallelser

Kallelser och anmälningar skickas ut till vårdnadshavare via SportAdmin-appen, där all information presenteras på ett enkelt sätt. Det är viktigt att alla föräldrar har tillgång till appen. Om du inte har inloggning behöver du meddela dina kontaktuppgifter till någon av lagledarna.

Det är viktigt att du som förälder håller koll på den information som delas via appen. Det är också viktigt att du aktivt markerar om ditt barn kommer att delta eller inte när du får en kallelse. Detta underlättar för tränarna att förbereda sig inför kommande träningar, matcher, cuper osv.

 

Kläder/material

Träningskläder beställs av målsman hos https://www.enenda.se/se/klubbshop 
Vissa klädesplagg finns att prova på Kungsängens IP.

 

Klubben tillhandahåller matchtröjor, målvaktströjor och målvaktshandskar för matcher och cuper. Dessutom ansvarar klubben för övrigt material som behövs för verksamheten, såsom bollar, koner, västar och sjukvårdsväska.

 

Som aktiv spelare behöver du själv inskaffa shorts och strumpor. Under matcher behöver dessa vara blåa. Detta går att beställa via Enenda. Genom att skapa ett konto och ange Kungsängens IF som förening får du en översikt över vilka kläder du kan köpa.

Inför matcher och cuper får barnen låna matchtröjor av klubben, dessa behöver lämnas tillbaka efter match. Mer information om det kommer under matcherna. 

För att delta i matcher och cuper måste du använda den matchtröja som klubben tillhandahåller, tillsammans med de shorts och strumpor du själv skaffat. 

 

Benskydd är obligatoriskt och ska alltid bäras under fotbollsrelaterade aktiviteter. Fotbollsskor rekommenderas.

 

Från oss ledare vill vi betona att allt arbete som utförs görs på ideell basis. Tillsammans med er föräldrar strävar vi efter att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn på fotbollsplanen. Det kommer att finnas tillfällen då vi behöver er hjälp som föräldrar, både för det enskilda barnet och för hela gruppen. Vi ser fram emot en bra dialog vid dessa tillfällen.

Om du är intresserad av att engagera dig mer i laget, tveka inte att kontakta oss ledare! Vi välkomnar och uppskattar allt extra stöd och engagemang.

EA SPORTS FC Futures: En Glädjande Nyhet för Kungsängens IF P17 Vit
2024-04-08 15:24

EA SPORTS FC FUTURES x KUNGSÄNGENS IF P17 VIT

 

Kungsängens IF P17 Vit har blivit handplockade av EA SPORTS FC för deras senaste satsning, EA SPORTS FC Futures, som syftar till att öka tillgängligheten och engagemanget inom gräsrotsfotboll och därigenom sprida kärleken till sporten.

 

Genom samarbetet med 44sportsagency och den internationella stjärnan Dejan Kulusevski, har laget fått en oväntad överraskning - En donation av fotbollsutrustning.

 

Fotbollar, västar, koner och minimål har skickats till laget tillsammans med ett brev från EA SPORTS FC och Kulusevski där det stod:

 

"Tillsammans med den lokala hjälten och internationella storstjärnan Dejan Kulusevski har vi handplockat några fantastiska organisationer som vi gärna vill stödja med fotbollsutrustning (bollar, västar, koner och minimål), så att ni kan fortsätta det fantastiska arbete ni gör för att inspirera unga människor inom fotbollen. 

Fortsätt spela, fortsätt lära, och fortsätt älska denna underbara sport."

 

När nyheten delades med spelarna igår var glädjen överväldigande. Alla blev otroligt glada och stolta över att bli uppmärksammade av en stor spelare som Kulusevski.

 

Ett stort tack till 44sportsagency och Dejan Kulusevski för denna generösa gest!

 

 

 
Facebook
Partners