SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kungsängens Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till P12
Ny spelare? 

Har du ett barn som är intresserad av att börja spela fotboll med oss i lag P12? Kul! Vänligen kontakta någon utav ledarna (se kontaktuppgifter under Truppen). 

 

Som ny spelare har du 4 st prova på tillfällen. När dessa tillfällen är avslutade och ni beslutat er för att fortsätta som spelare för KIF så kommer ni att få medlems och träningsavgiften aviserad för betalning. Detta sker i kommunikation med tränarna, och ni kommer att behöva förmedla namn, telefonnummer, och personnummer.

 

Träningskläder

Träningskläder är av valfritt märke och färg. Om önskas, kläder med KIFens tryck kan beställas hos www.enenda.se/klubbshop. Vissa klädesplagg finns att prova på Kungsängens IP.

 

Matchkläder

Matchshorts och matchstrumpor ordnas av målsman. Rådgör med tränarna för detaljerad info om färg. Klubben tillhandahåller matchtröjer.

 

Förväntningar

När du är medlem eller har ett barn som är medlem i Kungsängens IF förväntas du:


Som spelare förväntas du:

- älska din sport

- vara en schysst kompis

 

Som förälder förväntas du:

- Ställa upp på de olika arrangemang som föreningen och laget beslutar. (Det kan tex vara skjutsning till och från matcher, lotteriförsäljning, funktionär vid cuper mm.)

- Se till så att medlemsavgiften och andra beslutade avgifter betalas i tid.

- Närvara vid föräldramöten. Det är då riktlinjer för lagets verksamhet eventuellt tas upp.

- Hjälpa ditt barn med planering så att barnet kommer i tid till träning och match och även       hinner med skolarbete.

- Svara på kallelser om närvaro eller ej.

- Komma till träningar och match och heja på laget 

 
Facebook
Partners