SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kungsängens Idrottsförening
Fotboll

 
2023-08-17 21:28
 
Vinst i Uppsala
2023-08-14 11:10

Matchen mot IFK Uppsala i lördags slutade med en mycket skön 2-0 (1-0) seger. Målskyttar var debuterande Valter Forsberg i den 45:e minuten och Jonathan Johannson gjorde 2-0 i den 65:e min. Det var Jonathans första mål i serien.

 

Nu väntar Karlbergs BK på hemmaplan på lördag klockan 13.00. 

Förändringar i truppen
2023-08-14 10:52

Under sommaren så har det skett lite förändringar i truppen. Lämnat oss har Edin Bajramovic och Johan Hamnström gjort. Edin lämnar för spel i division 3 i Bollstanäs SK och Johan har fått möjlighet att studera på College i Wisconsin. Vi tackar dem för sina insatser i KIF och önskar dem stort lycka till,

 

Vi har också förstärkt truppen, Isak Ahl Holmström ansluter från FC Gute. Isak är fostrad i Gute, men spelade under våren med Rågsveds IF på lån. Isak gjorde debut mot Sandvikens AIK.

 

Vi har också skrivit ett samarbetsavtal med Sollentuna FK om fotbollsutvecklande föreningssamarbete. Det gör att vi kan låna spelare från dem och de spelarna kan representera bägge klubbarna. Först ut var Valter Forsberg, som gjorde sin debut mot IFK Uppsala.

 

Vi jobbar på ytterligare något nyförvärv, som vi hoppas kunna presenteras snart.

 
Facebook
Partners