SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kungsängens Idrottsförening
Fotboll

EA SPORTS FC Futures: En Glädjande Nyhet för Kungsängens IF P17 Vit
2024-04-08 15:24

EA SPORTS FC FUTURES x KUNGSÄNGENS IF P17 VIT

 

Kungsängens IF P17 Vit har blivit handplockade av EA SPORTS FC för deras senaste satsning, EA SPORTS FC Futures, som syftar till att öka tillgängligheten och engagemanget inom gräsrotsfotboll och därigenom sprida kärleken till sporten.

 

Genom samarbetet med 44sportsagency och den internationella stjärnan Dejan Kulusevski, har laget fått en oväntad överraskning - En donation av fotbollsutrustning.

 

Fotbollar, västar, koner och minimål har skickats till laget tillsammans med ett brev från EA SPORTS FC och Kulusevski där det stod:

 

"Tillsammans med den lokala hjälten och internationella storstjärnan Dejan Kulusevski har vi handplockat några fantastiska organisationer som vi gärna vill stödja med fotbollsutrustning (bollar, västar, koner och minimål), så att ni kan fortsätta det fantastiska arbete ni gör för att inspirera unga människor inom fotbollen. 

Fortsätt spela, fortsätt lära, och fortsätt älska denna underbara sport."

 

När nyheten delades med spelarna igår var glädjen överväldigande. Alla blev otroligt glada och stolta över att bli uppmärksammade av en stor spelare som Kulusevski.

 

Ett stort tack till 44sportsagency och Dejan Kulusevski för denna generösa gest!

 

 

 
Facebook
Partners