SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kungsängens Idrottsförening
Fotboll

Linköping Floorball Cup 2024
2024-04-10 11:39
Kungarna från Kungsängen

Nu har vi kommit hem och landat från cupen i Linköping. 

 

Vi åkte ner under fredagen med en härlig men känsla trotts att vädret inte riktigt hade slagit om till vår. Väl nere checkade vi in och blåste upp madrasserna o skolsalen. Under fredagen hängde vi och lekte. Lördagen hade vi fullt med matcher, 4 st då vi anmält oss med två lag. Fram och tillbaka mellan hallarna och skolan för att spela och äta. Vi lyckades spela alla matcher med ett härligt tempo även om det kunde ta ett byta för att komma in i matcherna. 

Sänggång kring 22:00 och nya tag på söndagen. Även denna dag spelade grabbarna med glädje och "bjöd upp till dans". Spelmässigt var vi med redan från start och grabbarna spelade fin innebandy. Vi är supernöjda över hur fint grabbarna beter sig och spelar. Vi är också väldigt glada över hur ni föräldrar hejar på grabbarna och skapar en härlig känsla över matcherna. Grabbarna visade verkligen att dom är Kungarna från Kungsängen. 

 

Som vanligt kan ni se en del av spelet via kontot vi har på instagram: Kifp13


Nyhetsarkiv
 
Facebook
Partners