SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kungsängens Idrottsförening
Fotboll

Hur blir man medlem i laget?
2024-03-26 23:30

Vårt lag, F2013 och F2014, har nu funnits i flera år och vi är i dagsläget över 40 flickor som spelar i laget. Detta tycker vi är självklart fantastiskt men det kräver också väldigt mycket tid och resurser framförallt från våra tränare.

 

För att få ut det bästa möjliga från våra träningar har vi satt upp följande rutin som gäller vid ansökan om medlemskap i laget:

 

En ansökan ska alltid göras via lagets egna e-post "fbf13-14@kifen.se". Ansökan bör innehålla följande information:

-Spelarens namn

-Spelarens ålder

-Erfarenhet av fotboll från ett klubblag, JA/NEJ?

 

För att kunna bibehålla en jämn kunskapsnivå i laget kommer spelare med "klubblagserfarenhet" att prioriteras. Har den sökande erfarenhet av att spela i en klubb så kommer denne få provspela 4ggr och därefter bestäms om spelaren håller lagets generella kunskap. Om så är fallet kan den sökande bli medlem i laget.

 

Sökande som inte har erfarenhet av fotboll inom ett klubblag läggs i en väntelista och blir kallade till provspelning allteftersom det uppkommer ett behov i laget för fler spelare. Denna väntetid är inte specificerad.

 

En sökande som blir kallad till provträning måste komma dit med minst en förälder. Spelare som kommer till provspel utan någon förälder kommer tyvärr att få vänta med provspel tills dess att föräldern är med.

 

Den sökande får provspela totalt fyra gånger för att sedan, om antagen, betala en medlemsavgift och därmed är spelaren medlem i laget och kan närvara på lagets olika aktiviteter.


Nyhetsarkiv
 
Facebook
Partners