SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kungsängens Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till vår sida

Vi är ett härligt gäng födda mellan 07-09 som spelar inenbandy med hjärtat.

Snart dags för ny säsong och vi söker alltid nya spelare! 
vi tränar tisdagar och fredagar i Hagnäshallen 🙂
kontakta oss för mer info! 
välkommen

Seriepremiär!
2023-09-30 19:04

Det kändes redan vid samlingen, att det här skulle bli något annorlunda.
Ett otroligt fokuserat gäng, peppade snackade och på samma gång lugna..

Vi var inte så många men vi var överens om att det skulle bli bra ändå.. redan första bytena märktes det hur väl de byggde upp anfallen.. vi hade pratat innan om att vara noga med att aldrig sluta spela, alltid jobba för att vinna tillbaka bollen om vi tappade den. Våga ta avslut och viktigt var att få med backarna..

Idag måste jag säga att allt som vi pratat om, genomförde vi! Efter 7 min ca kom första målet och sen rasslade det till ordentligt i den nionde minuten hade vi gjort 3-0. Det var så otroligt fina uppspel och passningar på planen idag från grabbarna och äntligen gick det vår väg, på många sätt.
Period 2   Inleddes på samma sätt, men vi fördjupade press spelet och framgångsrikt bröt vi mycket av det dom byggde upp.. efter 5 min kom 4-0 och sen rasslade det till igen och 6-0 stod det när klockan passerat 10 min.. period tre inledde vi målskyttet redan efter 13 s. Sen när det återstod ca 30 s av matchen, avgjorde vi, genom att göra 1-10. 
Det som jag tar med mig från idag och som vi ska bygga vidare på är ett otroligt kollektiv, med en riktigt bra Felix i mål.. sen hur vi byggde upp våra anfall som nästan alltid avslutades på mål.. och den anfallsglädje och viljan att avsluta som vi såg.. kul också att firma Eklund/Malek öppnat igen efter en tids frånvaro! 
tack för en otroligt fin inledning av seriesäsongen 23/24.

/stolt tränare 

Vi ska sälja 😆
2023-09-09 16:47

Föreningen ska sälja Ravelli som säkert många redan vet!

Annica Jespers mamma tar hand om denna omgång. Hon skickar ett info brev i dagarna. 
/Åsa

Vi har inlett säsongen
2023-08-18 21:03

Äntligen in i hall igen! 🙂

kom ner du också! Öppet för provträning kommande vecka! 

 
Facebook
Partners